Hockey vrouwen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Nieuws van de Heul

 

SV de Vecht zet in op voetbaltrainingen

SV de Vecht wil graag de voetbaltrainingen verder professionaliseren. En het plezier voor spelers en trainers vergroten. Voor komend seizoen gebeurt dat op twee manieren.

Nieuwe jeugdtrainer

Allereerst verwelkomt SV de Vecht dit seizoen een nieuwe professionele trainer voor de jeugd. Zijn naam is Clifton Nelstein. Clifton heeft ruime trainerservaring bij onder meer UVV en Elinkwijk. De eerste trainingen heeft hij al gegeven en de jeugdige spelers zijn heel enthousiast over hun nieuwe trainer.

Train de trainer

Voor SV de Vecht zijn daarnaast de vrijwillige trainers en coaches van wezenlijk belang. Daarom organiseert de club dit najaar een ‘train-de-trainer-opleiding’ van de Total Talent Academy (TTA). De opleiding bestaat uit vier avonden met theorie en praktijk. De train-de-trainer opleiding is voor iedereen die training geeft of een team coacht bij SV de Vecht of van plan is dat te doen. Inclusief jongeren die zich willen ontwikkelen tot trainer of coach van een team. Inschrijven kan vanaf half september via www.svdevecht.nl

Met deze twee investeringen bouwt de club verder aan de kwaliteit van het voetbal en de trainingen. Het belooft een mooi voetbalseizoen te worden voor SV de Vecht. We wensen alle trainers en coaches en de spelers veel succes en plezier.

Geslaagd Zomer Voetbalkamp SV de Vecht

Op 16, 17 en 18 augustus vond er voor het eerst sinds lange tijd een Zomer Voetbalkamp op SV de Vecht plaats. Ruim veertig kinderen in de leeftijd van zeven tot en met twaalf genoten tijdens het kamp volop van professionele voetbaltrainingen, spelletjes een spannend toernooi en een feestelijke afsluiting met springkussen en waterglijbaan.

Het zomer voetbalkamp werd georganiseerd door SV de Vecht en Steyn Akkerman van de Total Talent Academy (TTA). Steyn heeft een missie en dat is kinderen ontzettend veel plezier te laten beleven aan sport met onder meer voetbaltrainingen, clinics, kampen en spelbegeleiding.

Voor wat betreft het zomer voetbalkamp is Steyn in deze missie geslaagd. Claudia Falavigna van SV de Vecht zegt hierover: “Het waren drie geweldige dagen. De kinderen hebben enorm genoten. Bij een enkeling viel zelfs een traantje toen bleek dat het kamp toch echt was afgelopen.”

De samenwerking is zo goed bevallen dat de plannen voor een volgend event in de maak zijn. Goed nieuws dus voor jonge voetballiefhebbers uit Loenen en omgeving.

 

SV de Vecht VR30+ zoekt nieuwe teamleden

Ben je goed in de derde helft? En lijkt het je leuk om een aantal keer ’s avonds in de buitenlucht een balletje te trappen? Sluit je dan aan bij de dames van de VR30+.

Dit leuke damesteam traint op donderdagavond en neemt deel aan de vrijdagavondcompetitie. In deze competitie speel je tot aan de winterstop vier avonden vier korte wedstrijden in een vaste poule van vijf teams.

Het draait in deze competitie vooral om lekker sporten met je team in de buitenlucht en gezelligheid. Dus of je nu goed kunt voetballen of juist niet, je bent van harte welkom om mee te doen. Neem voor meer informatie contact op met Claudia Falavigna via 06 50227322.

 

Kick-off hockeyseizoen LMHC

Op zaterdag 3 september opent de Loenense Mixed Hockey Club het seizoen 2022/2023 traditiegetrouw met de feestelijke Rise & Shine Kick-off.

Goed van start
Tijdens deze dag kan iedereen zich voorbereiden op de start van de hockeycompetitie. Zo zijn er informatiebijeenkomsten voor de jeugdteams en de ouders. Stellen de trainers zich voor en kunnen er ‘bitjes gehapt’ worden. Nieuwe en tweedehandse hockeyspullen kunnen voordelig worden aangeschaft op de sale. En er is een mogelijkheid om ongebruikte of te kleine hockeyspullen te doneren. Natuurlijk gaan de spelers lekker het veld op voor een wedstrijd of een clinic.

Feestelijke dag
Bij een goede voorbereiding hoort gezelligheid, vindt De Loenense MHC. De club maakt daarom van de Kick-off weer een feestelijke dag met muziek en vermaak, een bar voor drankjes en hapjes en vanaf 16.00 een foodtruck. Junioren, senioren, ouders, broertjes, zusjes en geïnteresseerden; iedereen is de hele dag van harte welkom.

Hockey dames gezocht

Heb je zin om het hockeyen (weer) op te pakken? En nieuwe mensen te leren kennen uit Loenen en omgeving? Bij de Loenense MHC zijn meerdere damesteams op zoek naar versterking.

Het gaat om de D30A, D30B, de D45A en DDA (de dinsdagochtendcompetitie). Deze teams variëren van overgangsklasse tot tweede, derde klasse. Wat de teams gemeen hebben is hun enthousiasme op het veld en de gezelligheid tijdens de derde helft en teamuitjes. De trainingen zijn op woensdagavond.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Odette van Wageningen (06 15006392), kom naar de Rise & Shine Kick-off op 3 september, of train gewoon lekker een keertje mee. Zie ook www.loenensemhc.nl.

Hockey vrouwen

Loenens sportnieuws?
Wil je op deze plek ook iets kwijt over je club, je team, een bijzonder prestatie of een sportevent dat je organiseert? Laat het ons weten via Loenensnieuws@redactie.nl.

Jaargang 3 | nummer 8 | april 2024

Laatste nieuws