Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Intocht Sinterklaas in Loenen aan de Vecht

Op 19 november 2022 kwam de Sint met zijn Pieten aan met de pakjesboot VII bij de steiger van de familie Mur gelegen aan de Dorpsstraat 2 in Loenen aan de Vecht.

Ze werden met luid gezang, onder begeleiding van muzikanten van OrVeO, verwelkomt. Het was een zonovergoten dag en iedereen was razend enthousiast. De Sint en de hoofdpiet stapten daarna in een open automobiel en er volgde een kleine rondgang door het dorp. De Pieten dansten vrolijk door de straten en overladen de kinderen met kruidnoten. Bij Cultureel centrum ’t Web konden de kinderen die dat aandurfden én enkele moeders bij Sint op schoot voor een leuke foto. Het was één groot feest !

Monique Molenaar

Jaargang 3 | nummer 11 | juli 2024

Laatste nieuws