Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Keeper Pirmin Blaak bij LMHC

De keepers van de Loenense Mixed Hockey Club (LMHC) werden dinsdag 21 maart 2023 getrakteerd op een clinic van niemand minder dan international Pirmin Blaak. Pirmin is keeper bij het Nederlands elftal en hij keept in de hoofdklasse bij Oranje- Rood.

De LMHC keepers hebben oefeningen gedaan waarbij ze ballen uit een ballenkanon op hen afgevuurd kregen, deden shoot outs tegen Pirmin en niet onbelangrijk: ze kregen tips en tricks van degene die het kan weten.

Leuk om te weten

Keepers hebben een goed reactievermogen, spelinzicht en ze zijn niet bang voor de bal. Je maakt namelijk slidings, tikt de bal met je stick uit de rechterboven hoek en bent actief je verdediging aan het helpen bij de verdedigingsstrategie van je team.

Wekelijks is er op dinsdagavond keeperstraining op de club. Lijkt het je leuk om keeper te worden of wil je gratis een training volgen, neem dan contact op Jacco op nummer 06 23598421. Voor meer informatie over de Loenense Mixed Hockey Club, zie www.loenensemhc.nl

 

Pirmin Blaak (links op de foto) in Loenen aan de Vecht

Jaargang 3 | nummer 9 | mei 2024

Laatste nieuws