Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Watersportseizoen weer van start!

Vanaf 1 april zijn de bruggen en sluizen weer geopend en is het vaarseizoen van start gegaan. Ook bij onze Loenense watersportvereniging de Muyen is de vlag weer gehesen en zijn de activiteiten weer begonnen.

Tijdens de traditionele Berenburgdag, een klussendag voor leden ter voorbereiding (en afsluiting) op het nieuwe seizoen werd door de leden weer flink geklust; takken gesnoeid, meubilair schoongemaakt en er word gewerkt aan een nieuwe steiger in de binnenhaven.

Met Pasen was het eiland van WSV de Muyen omgetoverd tot een heus Paas- Ei-Land en konden de kinderen op zoek gaan naar verstopte chocolade,- en verrassingseieren met daarin een tegoedbon voor een croissantje bij Boulangerie Chris of een ijsje bij de Marché ‘t Amsterdammertje. Deze Paastraditie is sinds vorig jaar weer nieuw leven ingeblazen.

Ook het woensdagavond (wedstrijd)zeilen is weer begonnen met een frisse, harde wind en wel een hele mooie omlijsting.

Ook weer het water op ? Hier vind je de actuele informatie over de brug,- en sluistijden:

https://waterkaart.net/gids/brug-en-sluistijden.php

 

 

Jaargang 3 | nummer 9 | mei 2024

Laatste nieuws