Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

De 65ste Avond4Daagse was één groot feest

Van 4 t/m 7 juni werd de Avond4Daagse in Loenen en omgeving gelopen. Ruim 800 deelnemers deden mee voor een medaille voor alle dagen of een vaantje voor alleen de laatste avond.

De dinsdag werd afgetrapt met een warming-up van gymjuffen Astrid van der Veer (Loenen), Lotte Horstman (Nigtevecht) en JOGG-regisseur Sanne Meerman.

De kinderen van de 10 kilometer liepen met hun ouders/begeleiders mooie routes naar Vreeland, Loenersloot, Loosdrecht en Breukelen. De kinderen van de 5 kilometer bleven alle dagen dichter bij huis. Ook waren er zes mensen die alle avonden 15 km hebben gelopen!

Op de laatste avond verzamelde iedereen zich op Fort Nieuwersluis waar Jumbo Koster lekkere ijsjes uitdeelde. Achter de fanfare, Dice Musica ’83 uit Ter Aar, liep de hele stoet terug naar Loenen, waar burgemeester Ap Reinders iedereen al stond op te wachten.

Vanwege een bijdrage van Vitaal Stichtse Vecht, Hans & Frietje en Brasserie Bardeaux hebben we mooie banners en beachflags kunnen aanschaffen, die het feestje compleet maakten. Het was een mooie week met goed weer en veel enthousiaste en blije gezichten. Dit is een jubileumeditie waar we graag op terug kijken.

Save the date: 13 t/m 16 mei 2025 is de 66ste editie van de Avond4Daagse in Loenen.

Carina van Lom-Tukker
Foto’s: Monique Molenaar

Jaargang 3 | nummer 11 | juli 2024

Laatste nieuws