Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Oranjevereniging zoekt leden

De Oranjevereniging Loenen aan de Vecht is al in 1938 opgericht. De vereniging is niet weg te denken uit het dorp maar kende door haar geschiedenis heen wel periodes waarin een tekort aan leden en bestuurders bestond. In 2020 was de vereniging zeer dringend op zoek naar bestuursleden: ‘Als er geen nieuwe mensen in het bestuur komen, is er in 2021 wellicht geen feestweek meer.’ Zo luidde destijds de noodkreet.

Hier is in grote getalen gehoor aan gegeven. En inmiddels zijn de voorbereidingen voor de feestweek 2023 in volle gang. Dus LoenensNieuws besloot om aan te schuiven bij een uitwerkavond door het inmiddels maar liefst 9 koppige bestuur van onze Oranjevereniging, bestaande uit Lisa (secretaris), Ivo (penningmeester), Pim (voorzitter), Henk (ledenadministratie + Bingo-master), Twan (sponsoring & vrijwilligers coördinatie), Renate en Sam ( kinderactiviteitencommissie) en tenslotte Duco en Timothy (verantwoordelijk voor de gehele opbouw van de feesttent).

Het blijkt een zeer ontspannen en informele bijeenkomst en de groep verkeert in opperbeste stemming. Iedereen zit achter een laptop of met een mobiele telefoon in de hand om de plannen uit te werken. Tussendoor worden er grapjes gemaakt, drankjes ingeschonken, hardop vragen aan elkaar gesteld. Het oogt als een geoliede machine.

De vereniging is van plan om dit jaar weer een onvergetelijke Oranje feestweek te organiseren rondom Koningsdag. Hoe meer leden, hoe meer leuke activiteiten er voor iedereen in het dorp kunnen worden georganiseerd. Daarom doet het bestuur hierbij graag een oproep aan nieuwe leden om zich aan te melden. Dat is dit keer vooral interessant omdat er een extra feestavond zal worden georganiseerd (met beperkte plaatsen maar voorrang voor leden). Dit is in het kader van het 85 jarig bestaan van de vereniging.

Je kunt je aanmelden via www.oranjeverenigingloenen.nl.

Het gehele programma van de feestweek treft u in de volgende uitgave van LoenensNieuws.

Monique Molenaar

Jaargang 3 | nummer 9 | mei 2024

Laatste nieuws