Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Loenense vlag wappert!

Heb jij ‘m al gespot, de Loenense vlag? Sinds 1 maart wappert deze op allerlei plaatsen in het dorp. En het worden er steeds meer!

De eerste vlaggen zijn uitgereikt aan de drie basisscholen: Graaf Floris, Podium en Ludgerus. In het bijzijn van de kinderen werden de vlaggen met veel enthousiasme in ontvangst genomen en/of gehesen: “Hé, dat is dan ook mijn vlag!”, aldus een van de kinderen. Ook bij Studio Idee werd de vlag plechtig gehesen tijdens de vrijdagmiddagborrel. De eer viel te beurt aan de heer Van Zwieten sr.

We hopen dat ze op vele plaatsen in Loenen worden uitgehangen. En hoe leuk is het, met de start van het vaarseizoen op 1 april en de lente in aantocht, dat de fietsers, de boten en de wandelaars die door het dorp komen, de vlag ook zien wapperen?

De vlaggen van 150 x 100 cm zijn te koop bij de Jumbo. Een deel van de opbrengst gaat naar een aantal goede doelen voor Loenen. Op dit moment is er ook al een aantal bestellingen binnen voor een groter formaat vlaggen (300 x 200 cm) voor aan de wat grotere vlaggenmasten. En ook een kleinere variant (120 x 80 cm) voor achter de boot is in voorbereiding. Mocht je interesse hebben in een vlag van een dergelijk formaat? Stuur een mail aan: info@dorpsraadloenenaandevecht.nl

Jaargang 3 | nummer 8 | april 2024

Laatste nieuws