Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

64ste Avond4daagse

Wat was het een feest! Na 3 jaar afwezigheid konden we weer wandelen. De organisatie lag weer bij gymnastiek en sportvereniging “Wilskracht”. Via de scholen konden de kinderen zich vooraf inschrijven. Er deden scholen mee uit Loenen, Vreeland, Loenersloot en Nigtevecht. Individueel deden er ook kinderen mee uit Breukelen. De kinderen liepen elke avond 5 of 10 kilometer. Voor de 15 kilometer hadden zich 6 individuele lopers aangemeld. Totaal waren er 650 lopers voor alle avonden en nog ruim 50 kinderen die alleen de laatste avond meeliepen.

Door de slechte weersvoorspellingen en code oranje moest helaas de eerste avond al gelijk afgelast worden. Dat was balen, maar het mooie weer op de tweede dag maakte veel goed! Alle vrijwilligers stonden met plezier klaar om iedereen veilig over de route te loodsen en high fives te geven. Het was genieten op de langste dag van het jaar.
De derde avond hadden we regen, maar wel lekker verkoelend na de warme temperatuur.

De laatste avond was een feest! De ruim 700 kinderen en ouders liepen mee naar het fort in Nieuwersluis. Daar verzamelden alle afstanden en iedereen kreeg er een ijsje aangeboden van Jumbo Koster. Vanaf het fort liepen we achter de bakfiets met muziek aan weer terug naar ’t Web in Loenen.

Helaas hadden we deze editie last van de eikenprocessierups. We hopen dit probleem voor de volgende editie opgelost te hebben. Een andere route of met hulp van de gemeente en provincie zodat de nesten worden verwijdert.

Dankzij een grote groep vrijwilligers die zich heeft ingezet als controleur, verkeersregelaar, EHBO’er, de dames bij de inschrijftafel en de coördinatoren van de scholen hebben we dit evenement kunnen lopen. Iedereen heel erg bedankt om van dit evenement een geweldig feest te maken!

In 2024 gaan we voor een jubileum, de 65ste Avond4daagse! Als de datum bekent is zullen we dat laten weten via onze sociale mediakanalen en de website: www.gsvwilskracht.nl
Organisatie Avond4daagse

Jaargang 3 | nummer 11 | juli 2024

Laatste nieuws